Meditation

Max 8 st (6  ggr)

Att meditera i grupp och till guidad meditation , innebär att du med hjälp av djup avslappning kan komma i kontakt med dig själv och vem du egentligen är.

I den guidade delen ( jag leder dig ) kan du komma i kontakt med händelser och få symboler som talar till dig t.ex som djur, växter, möten mm.

Vi går alltid igenom meditationerna tillsammans efteråt och du väljer själv vad du vill berätta från din meditation.

Kontakta mig & boka tid

”Sjätte sinnet kurs”

Antal deltagare: 4 - 8 st ( 6 ggr. )

Du får bl.a. prova på att meditera, psykometri (läsa av föremål), ge och ta emot healing (sätter igång kroppens egen förmåga att läka), kanalisera (ta kontakt med andevärlden) + andra olika övningar.

Kontakta mig & boka tid

Stjärnkväll

Max 4 st i grupp. 

En Stjärnkväll innebär att jag skriver ner 2 A4 sidor av information på ditt namn (förnamn) innan vi träffas. Informationen kan handla om dig som person , händelser , någon från andevärlden som vill säga något mm.

När vi träffas, ser jag först vem som vill komma från andevärlden och säga något till dig (jag bestämmer inte vem som som ska komma eller vad som kommer att sägas). Därefter får ditt papper som jag har skrivit och också dra ett änglakort och få ytterligare ett budskap.

Det ingår också en liten fika.

Kontakta mig & boka tid

Gruppseans

Max 6 st i grupp. 

Bjuder in nära och kära från andevärlden att komma och förmedla budskap åt var och en. Ni får dra Änglakort och få ytterligare ett budskap.

Det ingår också en liten fika.

Kontakta mig & boka tid

Privat sittning

 

Kan dessutom skriva 2 A-4 sidor på ditt namn.  

Det kan handla om dig som person, händelser, någon från andevärlden kanske vill komma och säga något innan vi ses.

När vi träffas , så tar jag först kontakt med andevärlden och ser vem som vill komma och säga något till dig. (Jag bestämmer inte vem som ska komma eller vad som kommer att sägas.) Där efter får du ditt papper och du får också dra ett Änglakort.

Kontakta mig & boka tid

Medial undersökning och rening av hus.

Det innebär att jag först går runt och känner av olika energier i ditt boende t ex. husminnen, energi i familjen, andar som behöver hjälp att gå in i ljuset mm. Detta för att jag ska kunna se vad som behöver göras. Det kan också vara nära anhöriga som vill säga något och dom kan använda sig av många sätt för att göra sig hörda.

Det är viktigt att jag inte får någon information av vad som händer utan att jag kan gå in med helt neutralt sinne.

Kontakta mig & boka tid

Healingbehandling

Behandling plus samtal tar ca 30 min.

Vid en healing behandling arbetar jag tillsammans med min healing guide från andevärlden.

Jag är bara en kanal för healingljuset som via mina händer förs till den delen av kroppen som behöver få igång sin egen läknings förmåga.

Jag kommer inte att röra vid dig utan för mina händer ovanför din kropp. Under behandlingen ligger du ner och bara slappnar av.

Kontakta mig & boka tid

Numerologisk seans

Numerologisk seans. Minst 5 personer.

Vad är Numerologisk seans?

Det är en seans där vi får kontakt med de som finns på andra sidan, t.ex. nära, kära, guider, änglar.Från dessa kan du få en hälsning och/eller något budskap speciellt riktat till dig. På denna seans kombinerar vi andliga budskap med intuitiv vägledning genom numerologi som bygger på siffrornas vibrationer och kombinationer. Phytagoras är den som har sett och utvecklat siffrornas vibrationer och därigenom skapat ett system som visar det som gör oss unika  - till det vi är. Detta är en ny form av seans där andligt kombineras med vetenskapligt som både ger dig budskap och en möjlighet till personlig utveckling. Allt detta vill vi gärna ge dig för att du skall kunna få större förståelse för det som sker i ditt liv, hjälp till val och en positiv syn på andra sidan.

Denna nya form av seans är utarbetad av Charlotte Ivarsson och Anne Lindén.

 

Kontakta mig & boka tid