Nyheter

En kurs för själen

 

 

Detta är en kurs för dig som vill utveckla din själ och se ditt syfte i livet. Här får du möjlighet att lära känna din intuition, dina styrkor respektive svagheter, men även var du lägger och hanterar din energi. Du kommer även att få olika redskap – nycklar som du kan använda i livet och må bättre även vid jobbiga situationer / relationer som finns på livets resa.

Vi som håller i kursen är Anne Lindén och Charlotte Ivarsson. Vi har båda drygt 20 års erfarenhet av att arbeta med människor (även oss själva) på olika sätt såsom själsligt – medialt – fysiskt. Kropp och själ hänger ihop och består av energier vilket även hela universum gör. Dessa energier gör att vi påverkas på olika sätt både fysiskt och psykiskt.

Kursen består av flera steg för de som är intresserade. Detta är det 1:a steget som alla kan vara med på, även de som inte vill fortsätta till steg 2. Vi lovar att det kommer hända positiva saker i din själsliga utveckling. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka.

Datum: 10/5-2020 eller 13/9-2020

Pris: 1500:-. I priset ingår material, frukost, lunch, te, kaffe och frukt.

Tid: 09:30-17:00

Anmälan sker senast den 30/4-2020 eller 1/9-2020 till info@isisthot.se eller anne@whitelight.se . I anmälan skriv gärna ditt namn, telefonnummer, personnummer (ej de sista fyra), och om du har någon form av allergi eller överkänslighet

Vi, Anne och Charlotte önskar dig hjärtligt välkommen

<< Tillbaka till föregående sida