Anne lindén

Om mig

Jag fick en gång en uppgift på en kurs, att skriva 40 bra saker om mig själv. 40 saker!!!

När jag till slut började skriva, gick det av bara farten och det visade sig att jag hade hunnit med en hel del i mitt liv.

Fram till 47 års ålder var det utbildning, arbete och familj som gällde. Böcker, resor och musik var och är fortfarande av stort intresse för mig. Att umgås med människor som jag älskar och tycker om, gör mig lycklig.

När jag började min andliga utveckling 1999,
föll många bitar på plats.

Att upptäcka mina inre värderingar fick mig att förstå att livet var så mycket större än vad jag tidigare trott. Att förstå att möten med mina ”lärare” finns i alla skepnader, har gjort mig mer öppen och mottaglig för inre visdom.
- Ett gammalt zen –talesätt säger:

”När eleven är mogen, kommer läraren att träda fram”

Min nyfikenhet har väckts till liv.

Genom meditation, mediumutveckling, healing, bildtolkning, andliga målerikurser m.m. har mitt liv blivit rikare. 

Utbildningar & kurser m.m.

  • Medial undersökning och rening (husrening) 2011-2012 för Terry Evans.
  • Intution, Mentalt Mediumskap och Healing 2009-2011 för Terry Evans.
  • 6 Mediumkurser på Englagård för Satyam Hougen 2000-2007.
  • Kurs i att rita andliga porträtt för Billy Brittland 2003.
  • Mediumkurs för Jill Petersson 2003.
     
  • Healingkurs i Köpenhamn för Christian Sejr 2003.

Min andliga resa

Meditation

Jag började hitta tillbaka till den person jag egentligen var.

1999 bestämde jag mig för att gå en meditations kurs. Hade länge gått och varit nyfiken på vad meditation var för något, precis då hade ABF i Hörby en sådan kurs så jag anmälde mig direkt. Det var det bästa beslut jag tagit.

Jag var mitt i livet och barnen var stora, så vad hade jag att förlora. Under tiden för den första kursen, började nya saker hända. Färger började framträda runt människor, teckningar jag gjort, uppträdde bland motiven på himlen, möten med personer inom andra andliga och mediala områden, fick mig att vilja veta mer.

Intresset för att läsa andliga böcker blev starkare m.m. Det var som om ande världen hela tiden ville visa mig att jag var på rätt väg. Det hela var så fantastiskt att jag fortsatte gå fler kurser

Healing

Många tycker att ”healing” är ett negativt laddat ord, men för mig är det ett av de vackraste ord som finns.

Att ge healing, som på svenska betyder ”läkning”, kan väl aldrig vara fel. En händelse jag aldrig glömmer var på alternativ mässa i Köpenhamn tillsammans med ordförande i föreningen Källan, Eslöv. Ville absolut gå och lyssna på Frank Munkös föredrag och seans.

Frank Munkö var ett känt medium och healer i Danmark och var med i dansk TV i programmet ”Andarnas makt” åtskilliga gånger. Vi satte oss på plats och det hela började. Munkö började genast prata med en ung man på första raden. Redan efter några meningar pekar han på min väninna och säger:

”Där sitter din häxa som du gick till i tidigare liv. Hon håller på med att lägga kort”

Wow! Det roliga var att hon håller på med Tarot kort och håller också kurser i Tarot läggningar. Kunde inte vara mera rätt. I nästa sekund pekar han på mig och säger:

”Där sitter en healer”!

Jaha! tänkte jag. Munkö fortsätter:

”Har du försökt ta bort huvudvärk på någon?”

Jag svarade ”nej, det har jag inte” och är alldeles förvånad. Han ger mig tips på hur jag skall göra och saker som är viktiga att tänka på. Sagt och gjort, med denna nya upptäckt för mig, provade jag på min man nästa gång han hade huvudvärk, för att testa om detta var möjligt. Det lyckades. Huvudvärken försvann. Har nu efter flera år sett hur fantastiskt healing fungerar och känner mig väldigt ödmjuk över att ha fått möjligheten att få vara en healingkanal.

Psykometri

Att hålla en sak i handen och läsa av information.

När jag gick min första medium kurs, fick jag ett smycke i handen och kände genast att jag inte ville hålla kvar det då jag började må dåligt. Provade att lägga bort det och sedan ta det igen. Det blev samma känsla av att må dåligt.

När alla var klara med att känna av sin sak, kom det fram att personen som burit detta smycke, hade mått psykiskt mycket dåligt! Det var alltså denna persons känslor jag kände av och inte mina egna känslor.

Jag har efter det tränat att känna av många olika saker för att se vad för information jag kan få fram.

Kanalisering

Gick min första mediumkurs för Frank Satyam Hougen.

Kursen hölls på föreningen Källan i Eslöv. Han berättade hur vi skulle göra för att ta kontakt med ”ande världen” på andra sidan. En del förberedelser hade gjorts innan själva kontakten skulle ske. Vi skulle be någon från ande världen komma till en person, som fanns i rummet och som vi utsett i tanken.

Döm om min förvåning när kontakten fungerade redan första gången.

Beskrev ”anden” jag hade fått kontakt med för personen som jag hade valt ut. Hon bekräftade direkt allt jag sade och hon visste direkt vem det var.

Sedan detta hände, har jag gått ytterligare medium utvecklings kurser. Dels på Englagård för Satyam, för Jill Pettersson och Terry Evans kända från tv programmen ”Det okända” samt ”Förnimmelser av mord”.

Har dessutom hållit stor - seanser på ”Tarun Mässan” i Helsingborg, plus en del andra platser. Denna sida av mig har utvecklats med jämna steg via medium utvecklings kurser. Att man tror, litar till sig själv och litar på den information man får från ”ande världen”, kan ibland vara svårt då intellektet vill ta över.